Доставка и плащане

Метод за приемане на поръчки.

Всеки клиент може да направи поръчка чрез сайта или директно по телефона. При всяка направена поръчка се изпраща автоматичен имейл на посочения от вас адрес. Нашият екип ще се свърже с вас по телефона, в рамките на текущия или следващия работен ден, за потвърждение и уточняване на подробностите по доставката.

Време за доставка.

При наличие на продукта, той ще бъде изпратен в рамките на 1-2 дни от момента на поръчка. В случай, че не разполагаме с него в момента ще се свържем с вас, за да определим времевата рамка за изработка и доставка.

Безплатна доставка. (до офис)

На всички клиенти предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт.

Платена доставка. (до адрес)

Ако желаете доставка до адрес, трябва да заплатите фиксирана такса в размер на 4.50 лв. Тя ще бъде включена в общата сума на поръчката и отразена в автоматичния имейл.

Сертификат

За всеки продукт се издава сертификат по следния образец (снимка). Той гарантира неговата идентичност, описва всички материали от които е изработен и позволява транспортирането му извън територията на България.

Използвана куриерска фирма – Еконт.

Всички доставки се извършват с куриерска фирма Еконт. Ако желаете може да заявите друга фирма, чрез опцията за допълнително съобщение при създаване на нова поръчка. Не забравяйте да споменете за тази промяна при разговора с човек от нашия екип. Можете спокойно да разгледате продукта, преди да го заплатите, без значение от избрания от вас метод за доставка. Всички продукти са със специална опаковка, която ефективно предпазва от евентуално нараняване по време на транспортирането.

Начин на плащане. (в брой при доставка)

Основния начин на плащане е в брой на куриерската фирма при доставяне/получаване на стоката.

Характеристики на продукта и визуално съответствие.

Въпреки усилията ни да създадем максимално качество на изображенията при заснемането на продуктите, трябва да обърнете внимание, че различните монитори използват уникални цветови схеми. Съветваме ви да разгледате продукта от няколко различни устройства, за да имате по-ясна представа за използваната цветова гама.

Updating…
  • Нямате артикули в количката.