Въпроси и отговори

1. Има ли възможност за бърза доставка?

Да, при предварително уговаряне с нашия екип, вие можете да поръчате ускорена доставка за адрес в София-област. Предлагаме и опция за директна покупка от нашия офис-склад в София или производствената ни база.

2. Мога ли да поръчам по телефона?

Да, всички продукти могат да бъдат поръчани по телефона. Преди да се обадите, моля проверете и запишете каталожния номер на продукта. Той се намира след името му в страницата за онлайн поръчка и служи за по-лесна идентификация. При този вид поръчка е нужно да предоставите ваши данни – имена на получателя, телефонен номер, адрес и начин на доставка.(имаме възможност за доставка до офис на Еконт или директна доставка на адрес)

3. Мога ли да поръчам индивидуален продукт/икона?

Всеки може да направи индивидуална поръчка по негов проект за икона, пластика, плакет или герб за организация. Нужно е да ни изпратите на ел. адрес рисунка с добро качество и кратко описание. Ние ще се свържем с вас, за да уточним с какви материали и техника ще бъде изработен продукта, фиксирани размери, цена и период за доставка.

4. Извършвате ли доставки в чужбина?

Предлагаме тази услуга, само при предварителна уговорка с клиента. Можете да се възползвате от нея при поръчката по телефона. Ако вече сте започнали онлайн поръчка през сайта, трябва да отбележите това желание в допълнителната информация при последната стъпка. Ние ще калкулираме за вас цената за допълнителна доставка, спрямо тарифите на Български пощи. След това ще се свържем с вас, за да уточним подробностите и най-удобния за вас начин по който да заплатите съответния продукт.

Updating…
  • Нямате артикули в количката.